Right from the start, you were a thief you stole my heart.

Sommardagar. Egen lägenhet. Min bil. Ett jobb där jag trivs. Det krävs inte så mycket mer för att jag ska vara lycklig. Kanske en fin pojke att bara kär i. Fast nej, jag älskar att vara singel, då är jag som lyckligast.

Nästa vecka, precis vid den här tiden, sitter vi ute i solen i Nerja och njuter av en kall öl. Men nu ska jag och mamsen fixa lite, i mitt gamla flickrum. Åh, livet är bra mysigt ibland.


Vi drar dit palmerna bor.

Om 11 dagar åker vi. Jag och mina kusiner, till Nerja. Till Spanien. Där alla snygga spanjorer bor. Jag längtar så jag dör.

För övrigt älskar jag min lägenhet, längtar tillbaka till London, dagdrömmer om Australien och är allmänt trött på den manliga rasen. Att jag orkar.

https://cdn1.cdnme.se/2464587/7-3/pic_51a287b5e087c368999b29dd.jpg" class="image">


Why did you have to go? I could've been a princess and you'd be a king. Could have had a castle and worn a ring.

Inatt drömde jag om han med gröna ögon. Det kliar i mina fingrar men jag ska behärska mig.

Jag struntade i skolan och det kändes himla bra. Att sova ut. Nu ska jag leta efter ljusstakar och drömma om min examen som är om ett halvår.


When you let her go.

Idag fick mina allra finaste ljusstakar i tusen bitar. Och jag sörjer på riktigt. Jag är så himla, himla ledsen.

Så jag sover hos min mamma inatt. Det är lite som semester. Man inser inte hur bra man har det förän man har flyttat.



Smile, it confuses people.

För att livet är fint precis som det är.


Vad drömmer du om?

Nu har jag flyttat. In i min alldeles egen lägen lägenhet. Jag kan inte riktigt fatta det. Tycker det är lite sjukt ändå.

Han med gröna ögon är singel igen, det öppnar många vägar för mig.

Ibland undrar jag vad jag egentligen vill.


The world is a book, those who do not travel, read only a page.

Då var det dags. Imorgon flyttar jag.

Nu ligger jag i mitt flickrum, ska sova här för sista gången. Och jag tänker på allt fint min mamma har lärt mig, på hur underbar hon är och på hur himla många fina minnen jag har här.

I detta rummet tänker jag lämna Hamid. Nu är det dags att skapa nya minnen. Nu ska jag bli vuxen på riktigt.

You only got one shot in life, make sure you the best out of it.


I'm not heartless, i've just learned how to use my heart less.


Man kan aldrig förstå en medmänniska om man inte först har gått några mil i hennes mockasiner

Nedräkningar. Det har alltid varit min grej. Nu räknar jag ner till två händelser: lägenheten och resan till Spanien. Två mycket trevliga saker att se fram emot.
 
Och just nu känns livet bra. Sådär behagligt och skönt. Det har det gjort ganska länge nu. Jag minns knappt hur det känns att må dåligt. Sådär att känna att man är på botten, den känslan har jag glömt. Jag har ju varit utan honom i snart två år. Fast egentligen vill jag formulera om den meningen. Det är han som har varit utan mig. Och jag har varit lycklig.
 
På onsdag ska jag flytta. Jag har äntligen hittat en lägenhet och på onsdag ska jag flytta. Det låter så konstigt, så ovant, att säga att jag har lägenhet. Men det har jag. Min alldeles egen etta, med en alldeles egen fin soffa och ett alldeles eget stort kök. Att jag har träffat en kock gör ju saken bättre. Jag får bara hoppas att han finns kvar i mitt liv om en vecka. Det vet vi ju att de tenderar att inte göra. Stanna länge alltså.
 
Nu tror jag att jag sa för mycket. Fast sen är det ju bara ni som läser.
 
 

Livets häftiga väg.

Idag ska jag på date. Och jag är himla nervös, för en gångs skull.


I don't want to be anything than me.

Idag har jag varit på loppis, kan tänka mig att det kommer bli min nya hobby. Jag älskar ju äldre saker, lite tantig stil. Eller klassisk. Det beror lite på hur man ser på saken.

Sen har en hel deö jänt i mitt liv. En hel del nya människor, en gammal som har blivit en ny, if you know what I mean, och en del gamla som inte finns i mitt liv längre.

Life changes, we just have to learn how to adapt.


Life will always change, we just need to learn how to adjust.

Vårens första dag, jag vill ha mer.


Oh it's a good day.

Omg, vad händer?

When you said -I will love you forever, I thought forever was a lot longer than this.

Åk till Stockholm sa han. När sa jag? Nu sa han. Tanken lockade mig, men jag fick låta bli. Jag har ju en hyra att betala.

Nu vill jag fortsätta packa, men jag har inga flyttlådor. Tråkigt läge.


Live today, for yesterdays dream is todays reality.

Idag kände jag att jag saknade något i mitt hektiska liv, att jag har missat en rutin. Ja, det är ju bloggen jag har glömt. Konstigt med tanke på hur mycket jag har att berätta.
 
Om mindre än två veckor, ganska exakt om 11 dagar klipper jag navelsträngen och flyttar till min första lägenhet. Förutom att jag känner mig sjukt lycklig, förväntansfull och exhalterad känner jag även lite sorg. Det är ändå mitt hem jag ska lämna, lägenheten jag är uppvuxen i.
 
I den här lägenheten har jag haft min första fyllefest, jag har pratat med killar i telefon i många, många timmar. Jag har gråtit i mitt flickrum över att ha blivit dumpad, jag har lekt affär med mina kusiner, jag har varit barnvakt åt mina syskonbarn, vi har byggt kojor på balkongen när vi var små, jag har lagat min första persiska rätt i vårt kök, jag har gjort så mycket i vår fina lägenhet att jag knappt minns hälften. Om några dagar ska jag flytta och skapa mitt eget hem. Jag ska ha min egen vardag, min egen inredning, mitt eget vuxna liv. 
 
Den här månaden har varit en galen månad. Jag har singelfestat mer än någonsin, avslutat många livskapitel och påbörjat andra. Men konstigast av allt, det är ändå det som hände för någon dag sen. Att han hörde av sig igen. Den där killen från Atish. Han som är så himla snygg. Det var nog månadens konstigaste händelse. Och det där jag skrev om för någon månad sen, att ett nytt kapitel hade påbörjats och att jag hoppades att det skulle vara ett långt kapitel. Så var det tydligen. Just nu känns allt bra.
 
Igår, när jag skulle köpa min soffa överraskade min syster mig. Det här är din inflyttningspresent från oss sa hon. Och den lyckan jag kände där, i det ögonblicket, det är en lycka jag förmodligen kommer uppleva få gånger i livet. Min familj är så himla, himla fin.
 
Och jag slutar aldrig förvånas över vad livet har att bjuda på. Är det något jag har lärt mig av livet så är det att efter regn kommer solsken.

RSS 2.0