It's all about us.

Tisdag är en fin dag för då ska jag och min söta mor flyga till vårt älskade London! Är det något jag och mamma älskar så är det London. Åh vad vi ska shoppa på oxford street, äta thaimat på camden, mysa med min lilla Nilou, gå till biblioteket i the forum i Norwich och kolla in min snygging:) Jag och mamma ska njuta av att vara två singeltjejer i världens bästa stad! Jag läääängtar. Den här gången ska jag äta fish and chips utan att vara förkyld och förhoppningsvis känna smaken. Vi ska äta scones och vi ska göra allt som bör göras i England.

Jag har för övrigt mått bättre än jag gjort på väldigt länge, jag lever livet och njuter av varje sekund som detta liv har att erbjuda. Det kan alltså vara en förklaring till min månadsuppdatering. Jag hinner helt enkelt inte, livet har för mycket att bjuda på:)
Jag har hittat tillbaka till min inre passion till vårt vackra X&Y. Detta har flera olika anledningar, sådana som jag delar med mig som exempelvis bra musik, härligt folk osv, samt andra anledningar som jag håller för mig själv. Okey, med härligt folk menar jag snygga killar:) Och jag är ju numera SingelMaral så det blir ju en väldigt bra ekvation det där.
Vill bara tillägga att jag ofta tänker ofta på att blogga, och det är väl ändå tanken som räknas?
Love xx (som man säger i England hehe)

RSS 2.0