The only heaven I'll be sent to, is when I'm alone with you

Nya Zeeland. Så mycket du har givit oss. Och så mycket du har tagit ifrån oss. 

Men vilket vackert land! Så fint, varje del av landet är så unikt och fint. Vi har haft fantastiska dagar, underbara kvällar och oförglömliga, minnesrika nätter. Vi har träffat spännande människor, och en del ointressanta människor. Vi har fått böter för olovlig camping och blivit stoppade av polisen för fortkörning. Vi har dansat oss genom natten, stigit upp tidiga morgnar, solat på stranden, sett vulkaner, firat min 25-årsdag, hoppat fallskärm. Det sistnämnda gäller ju givetvis inte mig. Och nu ska vi lämna detta land. 

Till en början var jag skeptisk. Inte särskilt sugen på att åka hit. Men jag inser att jag numera värdesätter andra delar av livet. Jag uppskattar lugna stunder, jag värdesätter små stunder. Jag uppskattar att ha solen i ryggen samtidigt som jag ser på vackra berg som stiger upp bakom sjön. Jag uppskattar en promenad med mina bästa vänner, jag älskar när vi kan dansa ihop och bara njuta av vår ungdom. 

Nu fortsätter vår resa, nu ska vi vidare till vårt älskade Australien, och som vi har längtat i fyra år! 

Vi lever livet men samtidigt kan jag inte sluta på alla där hemma. Min fina familj, så många gånger som jag önskar att ni var här med mig och fick uppleva allt jag får se. Jag har många gånger tänkt på mina prinsar, att de en dag måste få uppleva detta. Jag hoppas att mina småprinsar också kommer ha en längtan till att se världen, att de kommer ha en orolig själ som jag har. En orolig själ som bara lugnas av att resa. 

Jag lever livet här, men samtidigt funderar jag kring hur livet blir när jag kommer tillbaka. Och jag tänker mycket på honom. 









Att resa till andra sidan jorden

Nu har vi landat, och om jag inte drar för hastiga slutsatser, har även jetlagen försvunnit. Någorlunda i varje fall. 
 
Vi har varit här sedan i lördags. Vi har bott i Auckland, vi har varit i Bay of Ilands, åter till Auckland. Hobbiton movie-set, med världens absolut snyggaste guide och nu har vi landat i Rotorua. Här luktar det något fruktansvärt och det har lett till existensiella frågor i mitt huvud. Hur kan man välja att bo i denna stank, hur kan man vara på en romantisk middag och fokusera på mannen framför sig utan att kvävas av odören? Ja, i övrigt är det en rätt trevlig stad. 
 
Jag drog nitlotten och fick vara först ut på Nya Zeelands gator. På gott och ont. Vi var rätt nära att krocka flertalet gånger, paniken att köra på fel sida av vägen går inte riktigt att förklara. 
 
Sen att vi har varit i Hobbiton utan att jag har sett filmerna är ju en annan historia. Det var det värt, mycket för den fantastiska utsikten. Då menar jag inte bara naturen, jag syftar även på vår guide. 
 
Ja vi har hunnit uppleva mycket på kort tid och nu är vi på väg mot en vulkan. Blir det inga fler uppdateringar vet ni att vulkanen har tagit oss.. Eller så har jag flytt med vår guide till ett annat land och vi ska gifta oss och leva lyckliga resten av livet. Eller så har vi inte wi-fi.
 
 
 
 
 
 

 

Living a life without traveling is like looking at a book without reading it.

Nu är vi på väg, 4 år senare, till vårt älskade Oz. Men först ett stopp på vägen. Med vår älskade Shiva. 

Denna gången ska vi även till Nya Zeeland. Landet där bungy jump uppfanns, dit alla reser för att hoppa fallskärm. Landet med fantastisk natur, där sagan om ringen filmerna är inspelade. 

Ja ni som känner mig vet mycket väl om att jag är höjdrädd. Och rädd för fart. Och inte så förtjust i natur. Inte heller har jag sett dessa berömda, övernaturliga filmer. Men ändå ska jag dit. För vad vet jag? Tänk om jag blir förälskad i landet?

Ser fram emot att spendera omkring 60 dagar med två av mina bästa vänner. Skapa nya minnen, träffa nya människor, utforska nya platser. Jag ser fram emot att se världen med Saska och Shivis❤️





RSS 2.0