Oh happy day.

Idag har varit en bra dag. Jag väcktes av ett trevligt meddelande, som gjorde min dag - och förmodligen min vecka. Jag har varit på arbetsförmedlingen och fått massa tips om jobb i England, jag har kollat lägenheter i London, kalkylerat livet med Saska, pratat med en kompis med massa tips om London. Ja det har varit en Londondag idag.
 
Och nu ska jag jobba. Hela natten lång. Det underlättar när dagen har varit bra!
 

Oh happy day

 

A goal without a plan is just a wish..

.. and maybe a dream, but soon to come my reality.
 
Ah, vad jag har velat. Fram och tillbaka. Studieuppehåll. Hoppa av. Jobba. Leva livet. Ta ansvar. Bli vuxen. Vara ung. Trygghet eller risk. Leva drömmen eller göra det jag förväntas göra.
 
Sen insåg jag att det är mitt liv, och ingen förväntar sig något. Alla omkring mig, de som betyder något för mig och de vars åsikt jag bryr mig om, de vet hur jag är vid det här laget. Det vet att jag är spontan, att jag älskar livet mer än något annat och faktiskt vill göra allt för att utnyttja varje lite sekund på denna jord. De vet att jag gör det jag vill och det som känns rätt, att jag gör det jag känner för.
 
Så talade jag med en mycket klok kvinna, och hon sa, lev livet för dig själv. En annan sa - jag tror på dig. Sen talade jag med mitt hjärta. Mitt hjärta som är målat i Englands färger. Mitt hjärta sa London. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska söka jobb, hitta lägenhet, jobba hela sommaren och spara pengar. Sen ska jag flytta till London i september. Det är vad jag vill. Och det är vad jag ska göra. Jag ska följa mitt hjärta.
 
Nu väntar alltså en spännande resa, återigen, i mitt liv. Nu är det inte längre en Norwichandme-blogg. Nu är det en Londonandme-blogg.
 
Nu hoppas jag att går enligt mina planer. Jag hoppas verkligen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Be with someone who knows what they have when they have you.


Someday someone will walk into your life and make you realize why it never worked out with anyone else.

Jag har insett en sak. Jag älskar att resa själv. Att strosa runt på gatorna, ta kort, hitta nya gator, gå in i udda affärer, fråga om vägen. Jag älskar att upptäcka nya ställen, jag älskar att bara vara.

Jag gick från stationen idag, med mina somglasögon på, i Ashtead och tänkte att ja, allt sker av en mening. Jag hade aldrig trott att jag skulle gå just här. Jag hade aldrig trott att jag skulle komma till London och inte träffa honom.

Imorgon kommer tjejerna, och då ska London leverera. På riktigt.


It's like I've checked in to rehab, and baby you're my disease.

London. Min favoritstad, igen. Fast den här gången i ett litet samhälle utanför, nästan på landet, i ett engelskt hus, hos en engelsk nana - som lagar mat, med obligatorisk dessert , och bjuder på afternoontea och scones kl fem varje dag. Lite som en dröm. Och jag älskar det.

Idag ska jag in till London och shoppa, mestadels till min syster. Och träffa Pinky. Sen på torsdag, imorgon alltså, då kommer två snyggingar hit och då ska London börja leverera. På riktigt.

Cheers.


Nafasam bodi vali ye tajrobe shodio bas.

Här kommer ett sent inlägg som jag skrev på väg till Iran:)

Jag vill väldigt gärna få svar på en fråga - varför? Varför är planet invaderat av barn? Missförstå mig rätt, jag älskar barn, verkligen älskar. Men ibland, bara ibland, blir det för mycket.

Varför väljer så många barnfamiljer att åka till Istanbul, i maj? Går inte barnen i skolan? En fyra timmar lång resa, med ett 10 årigt barn, som för övrigt har väldigt starka benmuskler, bakom mig, som dessutom drar i mitt hår, en skrikande tvååring raden bredvid och ett kolikbarn två rader bak hade kunnat vara snäppet trevligare. Bara lite.

Jag sitter längst in, vid fönstret. Måste på toa. Måste, måste, måste. Jag vill ha mina hörlurar ur väskan men undviker gärna den sortens uppmärksamhet. Behöver även min kofta - läs manto. Men vill inte stå mitt i gången med folk som vill förbi, och jag som ivrigt försöker nå upp till min väska.

Och som pricken över i:t, mina solglasögon ligger på golvet. I en springa. Och jag vill inte böja mig. Den här bakdelen är inte att leka med.

Men, det hade kunnat vara värre. Han bredvid mig kunde ha vart en illaluktande, sliskig gubbe. Med vårtor i ansiktet. Och äckliga naglar. Så jag klagar inte.

Nu ska jag försöka hitta mitt inre lugn.


RSS 2.0