Converse. Det stavas snyggt.

Jag är nu en stolt ägare av ett par Converse. Och jag har aldrig känt mig såhär tuff. Eller cool.

Efter många om och men har jag valt att haka på denna eviga trend. Men missförstå mig inte, jag kommer aldrig köra Converse en varm sommardag. Eller med en klänning. Oroa er inte, ni Conversemotståndare. Och tala inte illa om denna vackra skapelse, för rätt som det är har ni fastnat i All stars klibbiga nät, plötsligt är ni några hundralappar fattigare och även en del av en nationell, eller jag bör säga internationell rörelse. Converserörelsen.

Okey, ett alldeles för långt inlägg om Converse!

Se och njut. (Som Converseägare är det omöjligt att känna sig unik. Däremot känner man en samhörighet med resten av världen).

  


I can't promise tomorrow, but I promise tonight..

Åh vad jag älskar sommaren!

Två bebisar, värme i alla fall ibland, nattjobb, vänner och släkt, bättre kan det inte bli!

Jag måste medge att jag helt totalt hade glömt bort min vackra och viktiga blogg! Insåg detta precis. Bättre sent än aldrig, som det så fint heter.

Vem skriver jag den här bloggen till egentligen? Det har jag tänkt på, gillar ju egentligen inte att folk kan läsa om mitt liv. Men min teori är att om ingen får veta om min blogg, om jag inte skriver ut adressen på den populära hemsidan facebook som tar över världen inom en snar framtid, då bör jag ju inte oroa mig? Jo tänker du, jag har ju hittat hit. Men nej, du är inte särskilt cool, för du har nog fått adressen av mig. Vilket i och för sig gör dig ganska cool eftersom du är utvald av mig.

Det här är någonting jag kan läsa om 100 år och minnas tillbaka. På mina roliga resor, mina söta syskonbarn, alla roliga utflykter och äventyr. Kan ju skriva dagbok. Nej, det blir för torrt.

Idag åkte vi till spökstaden, vi åkte till utsiktplatsen och hade picknick, vi skrattade, vi kriga, vi åt och vi skrattade lite till. Sammanfattningsvis har det varit en underbar sommardag, trots det mindre somriga vädret.

En annan viktig grej jag glömde bort var min och älsklingens 3års dag. Tre år! Det kan jag inte fatta, lite overkligt faktiskt. Så overkligt att vi båda missade det haha. Där försvann den romantiken. Annars brukar vi kolla på film tillsammans, äta samma sak och prata i telefon samtidigt. Vi är så mysiga. Eller var. Fast det är vi fortfarande, ibland.

Jag vill ge er ett tips, ignorera mina löften om bildbomber, det kommer inte så ofta som jag lovar. Sad but true.

Lots of love xx


De finaste åren i mitt liv, är de tre åren jag har haft med dig. Mina roligaste minnen är med dig. Vi har gått igenom mycket, tre år ifrån varandra, med två hjärtan som har slagit samtidigt, med två själar som har kämpat för varandra. Vi har gått igenom enorma smärtor av saknad, men kärleken har alltid hållt oss ihop. Vi två för alltid, min Hamid<3




Mitt livs kärlek<3


RSS 2.0