Don't be like the rest of them

Det här med känslor. Ibland är jag så fylld av känslor, vill skriva, prata och berätta. Men samtidigt vill jag inte säga något. Känner mig tom, vill inte berätta. Vill vara tyst. 

Det här med känslor, det här med att analysera, det här med att inte veta. Det här med att hoppas, att våga utsätta sig för det osäkra, att undra. Det får mig att fundera. Tänka på livet och på vad livet faktiskt har erbjudit hittills. 

Det här med att gilla spänningen men samtidigt vara så sjukt trött på tillfälligheter. Att vilja våga men inte riktigt ha modet. Det här med att ständigt, vareviga dag och varje sekund påminnas om det som har varit och längta tillbaka till tryggheten.  Att sakna så det gör ont. 

Det här med känslor. Ibland är jag så fylld av känslor, vill skriva, prata och berätta. Men samtidigt vill jag inte säga något. Känner mig tom, vill inte berätta. Vill vara tyst. 






No love without tragedy

När man inte längre är lika hög på livet. 






It's not a bad life, it's a bad day.

Idag har jag vaknat på fel sida. Två gånger. 


But they don't know you like I do

När det flyter på, då är det rätt. Just nu är jag precis där jag vill vara i mitt liv. En punkt i livet jag inte ens kunde fantisera om för ganska exakt två år sedan. En punkt jag fruktade. En del av livet som jag kände att jag kunde leva utan. Det trodde jag för två år sedan. 

Två år har gjort mig stark. Klok. Annorlunda. Två år har lärt mig mycket. Två år har lärt mig livet. 

Om du inte har provat, hur kan du då veta?

 Min lägenhet efter en veckas hämningslös shopping. 

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

Att vara hög på livet.


You must understand why you felt like you did and why you don't have to feel that anymore.

Igår började jag på mitt nya jobb. Väldigt nytt för min del. I krogbranschen.

Åh så kul det var. Livet blev faktiskt lite roligare.


När någon tar dig med storm.

Egentligen är det himla mysigt att tänka på någon. Så ofta och så mycket man hinner på en dag. Lite som att han är det enda och den enda man tänker på.

Men jag hatar H. Hatar honom för att han har förstört denna fina känsla. För att min känsla är blandad med rädsla, med osäkerhet, med misstänksamhet. För att jag inte längre kan tro på killar, för att jag tror att killar ljuger. Alltid ljuger. För att jag omedvetet väntar på att bli lämnad, sårad, förstörd.

Och visst har det visat sig att jag många gånger har haft rätt. Så jag börjar tröttna lite. Men så finns det en person. En person som har fått mig att inse att jag inte givit upp hoppet än. Att jag fortfarande tror på att det kanske finns någon där ute som kanske en dag kan göra mig lycklig. Men han kommer få kämpa. Kämpa hårt och kämpa länge.

Jag tror mer att det handlar om tillfälligheter. Att man ska träffas vid rätt tidpunkt i livet. Att man kanske går in med inställningen att inget ska hända och att man sedan klickar så bra på alla plan, att man faller för varandra, att man trots uttalanden om besvikelser över tidiga förhållanden blir så tagen av den andra personen att man väljer att satsa allt. Trots alla rädslor. Så tänker jag.

Men jag tror att han finns där ute. Och utan att hoppas för mycket, utan att gå händelserna i förväg. Så kanske det finns en liten, liten, liten chans att jag redan har träffat honom. En liten chans. Bara en liten.

Och Turkiet. Fina, vackra, underbara Turkiet. Tack för senast! Du slutar aldrig leverera.


RSS 2.0