Vem kan skiljas från vännen sin, utan att fälla tårar?

Fick precis sms av Saska att de är på väg in till Liverpool street, wohoo!:D

Ligger i min säng, med huvudvärk och försöker plugga. Var en väldigt trött barnvakt imorse, åt en trött Nilou. Vi lyckades ändå ta oss till playgroupen, en lokal där 30 barn och lika många föräldrar socialiserar sig. Barnen med varandra och leksakerna, och föräldrarna med varandra. Jag fick en fråga idag: is that your girl? Frågan var inte om jag hade ett barn, frågan var vilket som var mitt. Jag tog inte åt mig, trött som jag var. Det såg väl ut som att jag hade kommit raka vägen från förlossningen till playgroupen.

Mina singelvänner (i princip alla mina vänner), lyssna noggrannt. Ett väldigt viktigt tips som kan förändra er framtid, ett ord: Lekpark. Där kommer ni hitta er framtida man. Detta kom jag fram till igår, då jag såg två pappor och antog utan en sekunds tvekan att de var singlar. Sen att jag har pojkvän är ju en annan sak. Att jag inte är mamma hör väl inte till heller. Dessa pappor talade med mig och lekte med Nilou. Diskuterade alla möjliga barnproblem (okey det var bara en pappa som klagade på att barn klättrar på allt) och jag insåg att en lekpark kan vara ett bra stället att finna sin man. Så mina vänner, hitta ett gulligt barn som gärna är social med andra människor, släpp barnet fritt i parken och invänta en flirt. Ni kan inte misslyckas:)

Idag har jag haft en tjejdag med min kompis Pauline från Frankrike. Vi shoppade, fikade och tog kort. Imorgon ska vi komplettera denna dag med middag och sedan ska vi gå till en bar. På fredag åker jag återigen till London, för att träffa mina tjejer. Om någon nu har missat detta.

Kommentar från kassörskan på starbucks när vi sa att medium size var jättestort: That's americans, they want everything to be big. Höll mig verkligen från att säga: size doesn't really matter, does it? Haha ibland är jag så rolig. Eller oftast. Jag är förmodligen den roligaste vännen du har. Okey nu räcker det.

Om exakt en vecka är jag hemma och ligger i min säng. Jag längtar såå tills jag får träffa min familj! Älskar er så mycket, har insett det extra mycket under det senaste året då jag har varit ifrån er. Detta blir sista långresan på länge, det har jag lovat mina syskon<3

Här kommer lite trevliga bilder på mig och min vän (känns så kul att säga att jag har en vän i Norwich).
   



Pauline:)




Trött, typ..



Ja jag är stel, men det beror på att hela Starbucks kollade på oss.



Kommentarer
Postat av: Jessika Sköld

Ska verkligen ta åt mig tipset med lekparken, måste bara skaffa/hitta en unge först, men det löser la sig ;D Miss u! <3

2011-03-31 @ 10:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0